ERC lamenta les crítiques dirigides a la Conselleria d’Educació pels canvis que afectaran el batxillerat a La Ferreria

El partit assegura que responen a una qüestió de reorganització i no a retallades pressupostàries

ERC Montcada, que governa a l’Ajuntament en coalició amb En Comú Podem (ECP), ha fet un comunicat en defensa de la gestió de la Conselleria d’Educació que presideix Josep Bargalló (ERC) en resposta a les crítiques que aquesta ha rebut arran la decisió de traslladar una línia de batxillerat de l’INS La Ferreria a l’INS La Ribera i de mantenir-ne una a segon a l’esmentat centre malgrat que se superarà la ràtio per sobre dels 35 alumnes. El partit entén que els retrets són fruit del desconeixement i es fa ressò de l’informe que ha fet Serveis Territorials per argumentar els canvis: "No hi ha retallades pressupostàries, sinó una reorganització del nombre de grups de batxillerat entre els diferents centres educatius".

ERC també recorda que el curs vinent els instituts públics montcadens comptaran amb 3 grups més d’ESO fruit de la creació de l’Institut-Escola el Viver, fet que implicarà una disminució de la ràtio mitjana als grups de 30 alumes a 25 per aula.

"La secció local d’ERC treballarà des del govern municipal per aconseguir els màxims recursos i mantenir un ensenyament de qualitat al municipi". Tanmateix, ERC clou el seu comunicat manifestant que es posarà en contacte amb l’AMPA i la direcció del centre de l´INS La Ferreria per conèixer de primera mà les seves inquietuds i posar-se a la seva disposició per oferir el suport que sigui necessari.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari