Arriben dues noves propostes de ‘El Rec Comtal es mou’ per aquest cap de setmana

Un taller de percussió i ritmes del món i un té temàtic amb la Casa Amaziga són les dues activitats al carrer previstes pels dies 24 i 25 d’agost

Les activitats que organitza 'El Rec Comtal es mou' s'allargaran fins el diumenge 8 de setembre
El Rec Comtal es mou

La plataforma ‘El Rec Comtal es mou’ ha organitzat per aquest cap de setmana dues activitats més al carrer per a tots els públics. Es tracta d'un taller de percusió i ritmes del món on conviden a tothom qui vulgui a portar algun instrument i apuntar-se a fer-lo servir amb la resta de participants. Així ho anuncien a les xarxes socials: "Tindrem una tarda a ritme de batucada, ritmes llatins, del Magreb… i el que tu vulguis. Porta el teu instrument i compartirem música. Si no tens instrument, no t'amoinis, te'l prestem". Aquesta proposta tindrà lloc aquest dissabte 24 d'agost a les 17.30h, al barri de Can Sant Joan (a la cruïlla entre els carrers Reixigó i Carril).

D'altra banda, el diumenge 25, al mateix lloc i hora, està previst celebrar un té temàtic amb la Casa Amaziga.

Totes les activitats organitzades per ‘El Rec Comtal es mou’ són gratuïtes i tenen lloc cada cap de setmana fins el diumenge 8 de setembre, quan el programa finalitzarà amb la celebració d’una festa de cloenda que inclourà actuacions musicals.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari