‘El Rec Comtal es mou!’ tanca diumenge el programa d’activitats

Hi ha previst una festa holly, jocs infantils i actuacions musicals

Aquest diumenge finalitza el programa d’activitats que impulsa la Taula Comunitària del Rec Comtal per dinamitzar l’espai recuperat del mil·lenari canal entre Can Sant Joan i Vallbona. La festa començarà amb una festa holly (17h) a la part de Vallbona i a les 18h hi haurà jocs infantils al sector de Can Sant Joan. De 19 a 21h, la celebració es traslladarà a la plaça del Bosc, on hi haurà actuacions musicals i micro obert per a tothom que vulgui expressar la seva opinió i habilitats artístiques.

La cooperativa Tata Inti, amb dos monitors i una coordinadora, ha dinamitzat les 25 accions que s’han realitzat des del 29 de juny, que sufraga el Consorci del Besòs i que compten amb la col·laboració de les administracions i entitats que pertanyen a la Taula. Les activitats s’han fet majoritàriament en horari de tarda i s’han adreçat a infants i famílies. Les propostes lúdiques s’han concentrat els caps de setmana i el programa ha inclós jocs d’aigua, pícnics, ball, plantada d’arbres, partides d’escacs, entre d’altres, a més de diferents tallers de jardineria, graffitis i art.

 

Reivindicació contra les agressions sexuals

Diverses entitats locals com Kariatydes i els grups de dones de Can Cuiàs i Can Sant Joan, amb el suport d’associacions veïnals del municipi i de Nou Barris, organitzen aquest cap de setmana una jornada reivindicativa per donar suport a una monitora del projecte ‘El Rec Comtal es mou’ que ha estat víctima d’una agressió sexual mentre realitzava la seva feina. Amb el lema ‘Si ens toquen a una, ens toquen a totes’, hi ha previstes diverses accions i s’instal·larà un punt lila, amb el suport de l'Ajuntament, per denunciar i visibilitzar les violències de gènere, aquest cap de setmana a la plaça del Bosc de Can Sant Joan (17.30h).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari