Un itinerari pel Rec Comtal inaugura el cicle d’activitats Memòria Viva

És una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per posar en valor processos culturals col·lectius vinculats a la memòria històrica

Antonio Alcántara, de la Taula Comunitària del Rec Comtal, va ser un dels guies a l'itinerari pel Rec Comtal
MV

El projecte de dinamització 'El Rec Comtal es viu!' ha inaugurat aquest diumenge el cicle Memoria Viva, una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona per visibilitzar i donar suport a processos culturals col·lectius vinculats a la memòria de la capital catalana. L’objectiu d’aquest projecte és posar de relleu pràctiques materials i simbòliques que històricament han estat menstingudes com a eines vàlides de producció de coneixement i sociabilitat.

L’activitat va consistir en un itinerari pel canal mil·lenari, entre Can Sant Joan i Vallbona, organitzat per la Taula Comunitària del Rec Comtal, un espai comunitari format pel veïnat, entitats i serveis i administracions de Montcada i Barcelona que treballen plegats per defensar el patrimoni cultural, ecològic, històric i comunitari a l’entorn de la infraestructura. Representants de la Taula també participaran aquest dijous a la taula rodoa central del cicle Memoria Viva, que clourà el pròxim dissabte amb una festa a la plaça Comercial, davant d’El Born CCM.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari