Alejandro Pérez rep una beca salari Ítaca, que atorga la UAB i el Banc Santander

L’acte de lliurament dels ajuts va tenir lloc aquest dimarts al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona

Alejandro Pérez, acompanyat pels seus pares, després de l'acte d'entrega de les beques Ítaca
JP
El director de l'INS M. Miró, on va estudiar Alejandro Pérez, també va acompanyar el jove montcadenc a l'acte de lliurament de les beques Ítaca

Alejandro Pérez, exalume de l’INS Montserrat Miró, ha aconseguit una les 14 beques salari Ítaca que aquest curs atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Banc Santander per a estudiants amb talent i un expedient acadèmic excel·lent que provenen d’entorns socioeconòmics amb dificultats. L’ajut inclou un salari de 500 euros mensuals durant deu mesos, renovables al llarg dels anys de durada de la carrera, i cobreix les despeses de la matrícula, altres serveis del campus i, si cal, de l’allotjament a la Vila Universitària.

Pérez s’ha mostrat molt content en rebre la beca “perquè podré estudiar a temps complert, sense haver de preocupar-me del tema econòmic”, ha dit el jove montcadenc, qui aquest curs ha començat el doble grau de Física i Química. “És difícil i requereix molta dedicació perquè són dues carreres a la vegada, però el més important és que t’agradin, ha explicat Pérez.

L’acte de lliurament de les beques va tenir lloc aquest dimarts a la sala d’actes del Rectorat de la UAB, presidit per la rectora de la universitat, Margarita Arboix, i el president del Banc Santander Universitats, Matías Rodríguez. També van intervenir alumnes beneficiats per aquests ajuts, entre els quals hi havia el montcadenc Martí Gibert, graduat en Nanociència i Nanotecnologia, qui va parlar de la seva trajectòria professional.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari