Participació Ciutadana oferta un nou pla formatiu per a entitats del municipi

Començarà el 12 de novembre amb un taller sobre tramitació i justificació de subvencions municipals

La Regidoria de Ciutadania i Participació Ciutadana organitza un nou Pla formatiu per a entitats locals, que començarà el 12 de novembre, a la Casa de la Vila, amb un taller sobre la tramitació i justificació de subvencions municipals. D’altra banda, el dia 26 hi haurà una sessió per aprendre a obtenir el certificat digital, a la Biblioteca Elisenda. Al novembre, l’oferta formativa inclou un tastet d’iniciació al voluntariat, el dia 10, a la Casa de la Vila.

De cara al 2020, al gener hi ha previstes dues sessions per elaborar projectes, el 21 i el 28, a la Casa de la Vila. El 4 de febrer, la Biblioteca Elisenda acollirà un taller per conèixer com les entitats han de tractar les dades amb què treballa i com els afecta la Llei de Transparència. Al 10 de marc, hi ha programada a la Casa de la Vila una formació sobre tots els aspectes relacionats amb les obligacions fiscals de les associacions com les declaracions de l’IVA, el model 347 i l’impost sobre societats, entre d’altres temes. El pla formatiu també abordarà, el 6 d’abril a la Casa de la Vila en un taller adreçat a entitats esportives, l’ús del llenguatge per identificar els usos discriminatoris o despectius del llenguatge en relació al racisme en l’esport. L’última fomació, el 12 i 19 de maig a la Biblioteca Elisenda, facilitarà eines per gestionar les xarxes socials, editar de vídeos i imatges i construir la identitat digital.

Totes les sessions són gratuïtes i es faran de 18 a 20h. Les persones interessades es poden inscriure prèviament per correu electrònic a l’adreça participació[email protected], per telèfon al número 935726464 extensió 4043, presencialment a l’Ajuntament i online a través de l’enllaç https://forms.gle/hU7o88Lu1ff7a4Yc9.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari