Col·loqui sobre ‘La inútil’, al Centre Cívic la Ribera

El curtmetratge aborda la crisi vivencial d’una dona amb problemes d’autoestima

En primer terme, Carla Sospedra i Glòria Soler, durant el col·loqui posterior a la projecció del curtmetratge 'La inútil', al Centre Cívic la Ribera
Laura Grau
El Centre Cívic La Ribera va acollir ahir la tarda la projecció del curtmetratge ‘La inútil’, dirigit per Belén Funes i produït per Isabel Coixet. El film s'inclou en la 27a edició de la Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona i narra la crisi vivencial d'una dona que, superada la trentena, no troba sentit a la seva vida. Després de la projecció, es va obrir un debat sobre els temes tractats al film, amb la presència de la seva productora, Carla Sospedra, i Glòria Soler, de la Cooperativa Drac Màgic, promotora de la mostra.
 
Aquest festival s’ha convertit en un espai cultural estable i una plataforma d’exhibició alternativa, amb l’objectiu de promoure el cinema dirigit per dones. La seva programació s’allarga durant tot l’any i aborda diferents temàtiques. ‘La inútil’ és un film inclòs en la secció 'Conegudes (també) a casa', que pretén apropar les obres recents de les directores catalanes als municipis. 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari