Arrenca la novena campanya perquè cap infant es quedi sense regals aquest Nadal

La iniciativa, que s’ha presentat aquest dimecres, l’organitza l’Ajuntament i compta amb el suport de ‘la Caixa’. També hi poden col·laborar entitats i particulars

D'esquerra a dreta, Jessica Segovia, David Fernández, Mar Sempere i Gerard Garrido, durant la presentació de la campanya 'Regala il·lusions'
David Perdigón
L’Ajuntament organitza, per novè any consecutiu, la campanya ‘Regala il·lusions’, per tal que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. La campanya compta amb la col·laboració de les entitats i botigues del municipi, a més de l’Obra Social “la Caixa” amb l’aportació de 4.000 euros. La campanya es va presentar el 13 de novembre, en un acte al qual van assistir la presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere (ECP); el regidor d’Infància i Joventut, Gerard Garrido (ERC),  la regidora d’Educació, Jessica Segovia (ECP), i el director de l’oficina de ‘la Caixa’ del carrer Major, David Fernández.
 
“Un any més, aquesta campanya és necessària, ja que un 30% de la població del municipi viu sota el llindar de la pobresa”, va explicar Sempere, qui es va mostrar preocupada davant l’augment del nombre de famílies d’entorns vulnerables. Per la seva banda, Fernández, va felicitar l’Ajuntament i les entitats per tirar endavant aquesta iniciativa: “El nostre compromís amb les persones desfavorides és un dels nostres senyals més definitoris i adquireix una dimensió major en aquestes dates”. La campanya de joguines va arribar al 2018 a un total de 350 infants, una xifra que enguany s’incrementarà en 34 famílies i 17 nous nens i nenes. La canalla rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no es tracti de joguines sexistes i no violentes. 
 
La ciutadania i les entitats hi podran col·laborar amb la compra d’un bolígraf amb motius nadalencs que es posarà a la venda, al preu d’1,5 euros, el 18 de novembre i fins passat Reis. Aquests articles també es podran adquirir a l’Ajuntament i als establiments col·laboradors, identificats amb el cartell de la campanya. Les entitats hi poden donar suport aportant material escolar nou i contes per regalar a la canalla i també fent-hi donacions econòmiques. Les persones que a títol particular vulguin participar-hi, ho poden fer contactant amb alguna de les entitats col·laboradores o bé portant-lo a la Casa de la Vila, a partir del dia 18. La data màxima per rebre el material és el dia 10 de desembre, ja que l’endemà les entitats participants lliuraran a l’Ajuntament les seves donacions. 
Seccions:

Deixa un comentari