El festival solidari tindrà lloc al Teatre Municipal aquest diumenge

Encara hi ha localitats disponibles per al primer torn d’actuacions, que es poden comprar a l’Auditori i per internet

El Teatre Municipal va acollir l'any passat per primera vegada el festival solidari amb motiu de la Marató de TV3
Sílvia Alquézar
El festival per la Marató de TV3 l'organitzen l'Ajuntament i La Unió de Mas Rampinyo
El Teatre Municipal acollirà el 15 de desembre una nova edició del festival solidari que organitzen conjuntament l’Ajuntament i la Unió de Mas Rampinyo amb motiu de la Mataró de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. Enguany, hi actuaran deu entitats locals, que es repartiran en dues sessions, de 10.30 a 12h i de 12.30 a 14h, amb l’objectiu d’ampliar el nombre d’entrades a la venda i, d’aquesta manera, poder agumentar la recaptació de diners. Al primer torn, hi participaran l’Aula de Música de l’Ajuntament de Montcada, l’Escola de Dansa Eva Nieto, el Casal Cívic Salvador Allende, el club Endansa i l’escola Dale que voy. Al segon hi actuaran la cantan Emma Altadill, el Club Gimnàstic La Unió, i les escoles de ball Jym’s, Cirqs i Grisdance.
Les entrades es poden comprar de manera anticipada al web mirteatres.cat i a l’Auditori Municipal, de dimarts a dissabte, de 17 a 21h, i diumenge d’11 a 14h. També es podran adquirir a taquilla, una hora abans de l’espectacle. El preu d’entrada serà de 5 euros i la recaptació es destinarà íntegrament per a la Marató de TV3. Les entrades per a la segona sessió van quedar exhaurides a les poques hores de posar-se a la venda.
 
Montcada també acollirà aquests dies altres actes amb motiu de la Marató de TV3. Aquest dimarts, La Unió de Mas Rampinyo organitza una xerrada sobre les malalties minoritàries, a les 19.30h.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari