La VIII Fira de l’automòbil i trobada de vehicles clàssics ja té data i cartell oficial

L’esdeveniment, que es farà el 25 d’octubre de l’any vinent, l’organitzen l’Ajuntament i l’ACMiR

Imatge que il·lustrarà el cartell de la propera edició de la Fira de la VIII Fira de l'automòbil i trobada de vehicles clàssics
Afotmir

L’estació de tren de Montcada-Manresa ha estat la imatge seleccionada pels Amics dels Clàssics de Montcada i Reixac (ACMiR) per il·lustrar el cartell de la VIII Fira de l'automòbil i la trobada de vehicles clàssics que tindrà lloc el 25 d'octubre del 2020. “Hem pensat en una de les estacions per l’estreta relació entre la ciutat i les vies del tren; amb aquest gest volem afegir-nos a la reivindicació històrica del municipi per aconseguir el soterrament de l'R2”, ha explicat el president de l’ACMiR, Francisco Martínez. L'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac ha estat l’encarregada de realitzar un altre any més la instantània.

La VIII Fira de l'automòbil i la trobada de cotxes clàssics, organitzada per l'Ajuntament i l'ACMiR, es desenvoluparà novament al camí de la Font Freda, davant del pavelló Miquel Poblet, i a les antigues pistes d’atletisme. Enguany l'esdeveniment va ser tot un èxit amb prop de 3.500 assistents, 300 vehicles clàssics participants i 40 expositors relacionats amb el món del motor.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari