Una desena d’entitats i empreses participa a la campanya ‘Regala il·lusions’

L’acte de lliurament de les donacions s’ha fet aquest dimecres a l’Ajuntament

Les entitats col·laboradores a la campanya 'Regala il·lusions' han lliurat aquest dimecres a l'Ajuntament les donacions
Sílvia Alquézar

Una desena d'entitats i empreses del municipi ha participat amb la donació de material escolar o bé aportacios econòmiques a la novena edició de la campanya ‘Regala il·lusions’, organitzada per l’Ajuntament per tal que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. La sala de la Junta de Govern Local de l’Ajuntament s’ha quedat petita aquest dimecres durant l’acte d’entrega de les donacions per part de les associacions col·laboradores: escola La Salle, la secció local de Creu Roja, Montcada Solidària, Escola Bressol Municipal Font Freda, AMPA Fedac, Associació El Refugi-Piedras Vivas, Adimir, Església Evangèlica Es por Fe i l’empresa Domo 21.

És una alegria veure aquesta sala plena de regals”, ha dit l’alcaldessa, Laura Campos (ECP), qui ha agraït la col·laboració de les entitats i la ciutadania. “Sense vosaltres, aquesta iniciativa no seria possible. Una vegada més, Montcada demostrat el seu tarannà solidari perquè tots els infants tinguin un somriure als llavis i regals per Nadal”, ha indicat l’edil, acompanyada d’altres membres del govern municipal com la presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere (ECP); i els regidors d’Infància i Joventut, Gerard Garrido (ERC), i de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre (ECP).

 La campanya de joguines arribarà a un total de 402 infants, una xifra superior a l’any passat. La canalla rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no es tracti de joguines sexistes i no violentes. La iniciativa compta amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”, que aporta 4.000 euros. La ciutadania també hi pot col·laborar amb la compra d’un bolígraf amb motius nadalencs que es pot adquirir a diversos establiments comercials i l’Ajuntament, al preu d’1,5 euros, fins passat Reis, o bé aportant material escolar i llibres, que poden deixar a la Casa de la Vila.

Seccions:

Deixa un comentari