L’alumnat del Diltet de La Ferreria i La Ribera realitza la il·luminació nadalenca dels seus centres

L’activitat s’ha fet en el marc del curs d’electricitat bàsica que s’ha fet aquest trimestre

La il.luminació nadalenca que han fet els alumnes de diversificació curricular de La Ribera ja llueix a la façana de l'institut
INS La Ribera

L’alumnat de 3r d’ESO de diversificació curricular de l’INS La Ribera i l’INS a Ferreria ha realitzat la il·luminació nadalenca dels seus centres en el marc del curs d’electricitat bàsica del programa de Transició-Escola Treball (Diltet). Durant la formació, els estudiants han tingut l’oportunitat de conèixer els conceptes bàsics del món de l’electricitat. El curs acaba aquest trimestre i, de cara al segon i tercer, es faran els cursos de premonitors d’activitats de lleure i el taller de cuina, respectivament.

D’altra banda, els alumnes de 4t d’ESO de l’INS La Ribera van iniciar el passat mes de novembre les estades formatives, mentre que els de La Salle i La Ferreria la faran a partir del pròxim mes de gener. Amb la col·laboració d’empreses, comerços i centres educatius, els joves tenen l’oportunitat de conèixer in situ el funcionament de diferents oficis i professions. L’alumnat fa vuit hores setmanals fins a final de curs.

Seccions:

Deixa un comentari