L’Ajuntament i els centres municipals organitzen aquest any un nou programa d’activitats per a infants de 0 a 3 anys

Les cinc accions començaran a final de gener i pretenen que la canalla i les seves famílies treballin les emocions mitjançant el joc i l’experimentació.

L'Aula multisensorial de l'Escola Bressol Municipal de Can Sant Joan és una de les iniciatives proposades en la programació
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament i la Xarxa d’Escoles Bressol Municipals de Montcada i Reixac continuaran oferint al llarg del 2020 els programes d’activitats per a infants entre 0 a 36 mesos i les seves famílies que es venen fent darrerament. En concret, es tracta de cinc propostes, gratuïtes, que pretenen enfortim els vincles emocionals entre la canalla i les seves famílies mitjançant el joc i l’experimentació.

‘Juguem junts’ es farà a l’escola Mas Rampinyo del gener al març; ‘Espai nadó’, a l’escola bressol municipal Can Casamada, del gener al juny; ‘Espai de joc’, a la Casa de la Vila, del gener al juny; ‘Tallers: els 5 sentits’, a la Casa de la Vila, de febrer al juny; i el taller sensitiu ‘Massatges i contes’ tindrà lloc a l’escola bressol municipal Can Sant Joan, de gener al juny. Els calendaris i horaris específics de cada activitat els podeu consultar a www.montcada.cat i per participar cal inscriure’s prèviament als espais on es desenvoluparà l’activitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari