Més de 500 joves participen a la Trobada de Formació de l’Associació d’Escoltes Catalans

La Trofo s’ha fet a l’INS La Ferreria i s’ha centrat en l’educació en clau de gènere i la prevenció dels abusos sexuals infantils

Montcada i Reixac ha acollit aquest cap de setmana la Trobada de Formació de l’Associació d’Escoltes Catalans, a la qual pertany l’Agrupament Escolta El Turó, entitat amfitriona. Les activitats de la Trofo s'han fet a l’INS La Ferreria i han comptat amb l’assistència de més de 500 educadors i educadores provinents d’una quarantena d’agrupaments d'arreu de Catalunya, la majoria amb edats compreses entre 18 i 25 anys. 

La inauguració es va fer dissabte al migdia a l'exterior del centre educatiu i va comptar amb la presència del regidor d'Infància i Joventut, Gerard Garrido, qui va felicitar l'AE El Turó per la seva tasca a Montcada i va elogiar el moviment escolta "per la seva defensa de l'educació en valors en una societat no hi ha moltes mancances en aquest àmbit". Responsables del cau local van agrair la implicació de la direcció de l'INS La Ferreria i l'Ajuntament per fer possible l'esdeveniment a Montcada. La Trofo s'ha centrat en l’educació en clau de gènere i la prevenció dels abusos sexuals infantils. El dissabte al matí es van fer diversos tallers monogràfics i diumenge, una ponència a càrrec de Pilar Polo, psicòloga de la Fundació Vicki Bernadet.

L’Agrupament Escolta El Turó va néixer a Montcada fa 15 anys i desenvolupa una tasca educativa des de la vessant del lleure amb infants i joves. Montcada ja va acollir una de les trobades de formació dels escoltes catalans al 2014.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari