El grup de consum Cistellaires el Brot adapta la recollida de cistelles a les mesures de seguretat i prevenció

Els socis han agafat aquest dimecres la comanda de manera esglaonada per no coincidir i han fet el pagament via telemàtica per evitar riscos

El grup de consum Cistellaires el Brot, amb més d'una vintena de famílies, ha hagut de modificar la recollida de comandes que cada dimecres realitza a l’Espai Jove Can Tauler, tancat des del passat divendres a causa de la crisi sanitària del Covid-19. La cooperativa la Magalla, que té els horts a Argentona, ha deixat les cistelles de fruites i verdures ecològiques a un local d’un dels socis. «Hem decidit mantenir l’activitat de cada dimecres, però ens hem organitzat d'una altra manera per complir les mesures preventives i de seguretat», ha explicat Ferran Castiella, cistellaire del grup de consum. Així, els usuaris han fet la recollida de manera esglaonada cada 10 minuts i el pagament que habitualment es fa amb diners en metàl·lic s’ha fet via telemàtica per evitar riscos.

Per la seva banda, Camil Armengol, de la Magalla, ha agraït als cistellaires el seu compromís amb el projecte, malgrat la situació excepcional d’aquests dies. «Per a nosaltres, és molt important que ens continuïn fent comandes perquè és la nostra forma de guanyar-nos la vida», ha dit, tot destacant la capacitat d’autoorganització de les persones en moments díficils com la pandèmia provocada pel coronavirus.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari