Les targetes moneder per a famílies beneficiàries de beques menjador es retarden

L’Ajuntament calcula que el Consell Comarcal no les farà arribar fins dilluns

El repartiment de les targetes moneder amb diners per comprar aliments destinades a les famílies amb infants beneficiaris de beques menjador s’ajornarà uns dies, probablement fins dilluns, 30 de març. El Consell Comarcal, a instàncies de la Generalitat, encara no les ha enviat al consistori.

En total, al municipi es lliuraran targetes a 575 famílies – la mesura afecta prop de 850 infants–, que arran el confinament no estan rebent aquest ajut perquè els centres educatius estan tancats. A l'espera que arribin, l’Ajuntament té preparat tot el dispositiu necessari per distribuir a domicili les targetes.

"Tot i que hem reclamat a la Generalitat que acceleri l’arribada dels ajuts, també demanem paciència, perquè les administracions ens trobem saturades davant la situació; les famílies que necessiten cobrir amb urgència necessitats d’alimentació o de qualsevol altre tipus, poden posar-se en contacte amb Serveis Socials, on estem atenent els casos d’alta vulnerabilitat des del primer dia", ha explicat la presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere (ECP). El telèfon de Serveis Socials és el 935 753 430. Les targetes moneder vindran carregades amb 4 euros per infant per dia de confinament. Si les famílies tenen més d’un fill/a, els arribarà una targeta per a cadascun/a.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari