Càritas segueix en actiu

L’entitat manté els projectes d’ajuda a persones en situació de vulnerabilitat

La secció local Càritas Diocesana, seguint les directrius generals de l’entitat, continua endavant amb els seus projectes destinats a cobrir necessitats bàsiques de les persones més vulnerables en un context marcat per la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus. Una de les principals accions és mantenir la gestió del magatzem d’aliments, tasca que fa habitualment amb voluntaris i que aquests dies també compta amb la col·laboració de la Brigada Municipal, atès que la majoria del voluntariat és població de risc i està confinat a casa. El rector de l’església de Santa Engràcia, Joan Ferrero, s’ha posat al capdavant del magatzem per suplir les baixes. "Entre tots intentem ajudar el possible per tirar el servei endavant conscients que hi ha moltes persones que ho estan passant malament", ha dit el mossèn.

Càritas Montcada també està realitzant el seguiment dels seus usuaris de forma telemàtica –a través del telèfon 931 433 984 i el seu web– i atenent totes aquelles persones que, bé s’adrecen a l’entitat per primera vegada, o tornen a fer-ho després d’haver superat una etapa anterior de vulnerabilitat.

Igualment, les famílies participants del projecte Bon Dia estan sent acompanyades i, pel que fa a les necessitats bàsiques, es manté el repartiment d’aliments que es fa des de la Parròquia de Santa Engràcia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari