Les beques menjador i de material escolar es poden sol·licitar fins al 30 de juny

Preferentment, els tràmits s’hauran de fer telemàticament per instància electrònica

El termini per sol·licitar les beques de menjador i de material i sortides escolars per al curs 2020-2021 comença aquest dimarts i finalitzarà el 30 de juny. Les beques menjador les atorga el Consell Comarcal i les poden demanar totes les famílies amb infants a educació infantil, primària i secundària amb empadronament a Montcada i Reixac, escolaritzats a qualsevol centre del Vallès Occidental. Els ajuts escolars els dona l’Ajuntament amb els mateixos criteris, amb l’excepció que el centre educatiu pot estar ubicat a qualsevol població. Les bases de les beques menjador les ha d’aprovar el Consell Comarcal i les de material escolar i sortides, amb un partida de 83.000 euros, les concedeix l'Ajuntament i van ser aprovades per unanimitat al Ple de maig.

Procés telemàtic

Com a mesura de seguretat per la COVID-19, de forma preferent, els tràmits s’hauran de fer per Internet, per mitjà de la instancia telemàtica allotjada a www.montcada.cat. Caldrà adjuntar un document amb tota la informació que les famílies han d’aportar per formalitzar la sol·licitud, que també estarà disponible al web municipal. Caldrà presentar la sol·licitud degudament complimentada i signada mitjançant IdCat o IdCat Mòbil. Si no es disposa de la signatura electrònica, al mateix espai on hi ha la instància telemàtica es donen indicacions de com obtenir-la.

Tràmit presencial

De forma excepcional, es podrà fer la tramitació de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), però cal cita prèvia, trucant al 935 644 734 o bé al 935 640 756. Les cites s’atorgaran en funció del següent calendari: 2, 3, 4, 5, 8 de juny, Escola El Turó, Escola Reixac i Institut La Ferreria; 9, 10, 11, 12, 15 de juny, Institut escola El Viver i Institut La Ribera; 16, 17, 18, 19, 20 de juny, Escola Elvira Cuyàs, Escola Font Freda, Institut escola Mas Rampinyo, Escola Mitja Costa i Escola FEDAC; 22, 23, 25, 26 de juny, Escola Ginesta, Col•legi La Salle, Escola Fontetes, Escola Mestre Morera, Escola Ciutat Comtal, Institut Montserrat Miró i resta d’escoles de fora de municipi, i 29 i 30 de juny es destinaran a incidències. 

Un cop s’obté la data de la cita prèvia, la documentació pertinent s’haurà de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Les famílies dels infants que començaran P3 hauran de demanar la cita en funció del centre que han triat com a primera opció a la preinscripció. Per via telemàtica trobareu tota la documentació que heu d’omplir. Qui faci la sol·licitud presencial haurà d’omplir els documents pertinents, els trobareu a Serveis Socials de la Casa de la Vila, el Kursaal i a l'edifici de l'Ajuntament. Per a més informació, es pot trucar de 9.30 a 14h al telèfon 660 595 981.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari