Segona campanya de donacions de sang des de l’inici de la pandèmia

El Banc de Sang organitza la jornada aquest dijous, al pavelló Miquel Poblet, i cal reservar hora per evitar aglomeracions

El Banc de Sang i Teixits i la Unitat de Salut Pública organitzen aquest dijous una campanya de donacions, la segona que fa des de l'inici de l'estat d'alarma. L'Ajuntament ha cedit les instal·lacions del pavelló Miquel Poblet, com ja va fer al mes de març, per garantir que l'espai compleixi amb les mesures de distanciament obligatòries. L'horari de la jornada de donacions serà de 10 a 14 i de 17 a 21h, i cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat per evitar aglomeracions.

Necessitat constant

El Banc de Sang fa una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant l’epidèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions… Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos i la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser, fins i tot, superior a causa de l’alta activitat transfusional.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari