Baixa la demanda d’escoles bressol

El període ordinari de preinscripció s’ha tancat amb 120 peticions presentades i 72 places vacants

La Regidoria d'Educació oferirà nous serveis a les escoles bressol municipals
Arxiu/Silvia Díaz
Les escoles bressol municipals han registrat enguany menys sol·licituds a causa de la Covid-19
es escoles bressol municipals han registrat enguany menys sol·licituds a causa de la Covid-19
Montcada té cinc escoles bressol de titularitat municipal

La preinscripció a les Escoles Bressol Municipals per al curs vinent ha experimentat una davallada respecte l’any passat. Els cinc centres de titularitat pública –Can Casamada, Font Freda, Mitja Costa, Can Sant Joan i Camí del Bosc– han rebut un total de 120 sol·licituds, quedant encara 72 places vacants, de les quals 51 corresponen al grup de P2, 8 al de P1 i 13 al de nadons.

Aquesta situació és inèdita i, segons fonts de la Regidoria d’Educació, la conjuntura provocada per la Covid-19 ha tingut molt a veure. La precarietat econòmica de nombroses famílies, la incertesa davant l’evolució de la pandèmia o la dificultat en la recerca de la informació sobre el procés de preinscripció poden haver influït en la disminució de la demanda del servei.

L’oferta de places enguany es pot veure condicionada per les noves mesures de prevenció i seguretat i que afectarien tant a la distribució dels espais com a les ràtios de les aules. La Generalitat encara ha de confirmar el nombre d’alumnes per classe i si s’obrirà el grup per als infants de 0 a 1 any.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari