Tastet de cuina oriental, una de les ofertes formatives en el marc del programa Diltet

Del 13 al 17 de juliol es fa un taller sobre el món de la robòtica

Conceptes de gastronomia oriental com preparar l’arròs per fer sushi, un plat de yakisoba –tallarines fregides– o un de gyozes o empanades japoneses ha estat el que han après els joves que han participat al curs de cuina d’estiu organitzat per l’Ajuntament en el marc del Dispositiu Local de Transició Escola Treball (DiLTET). L’activitat s’ha fet del 6 al 10 de juliol al Centre Cívic La Ribera. Antonio Pozo, responsable de taller, també ha incorporat al curset nocions bàsiques sobre manipulació d’aliments. “Les mesures d’higiene i de protecció contra la Covid-19” han estat molt presents”, ha explicat a laveu.cat.

L’oferta de càpsul·les formatives segueix del 13 al 17 de juliol, al mateix espai, amb un tastet de robòtica. L'objectiu d'aquestes propostes, promogudes des de la Regidoria d'Educació, és acostar els participants a diferents disciplines que els puguin motivar a seguir estudiant després de l'etapa d'ensenyament obligatori.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari