‘El Rec Comtal es mou!’ proposa un espai lúdic per als infants durant l’estiu

L’activitat es durà a terme tots els dimarts fins al 8 de setembre a l’inici del passeig que connecta el barri amb Vallbona

Una de les activitats de l'àrea de jocs que proposa tots els dimarts 'El Rec es mou!'
Eric Moner

Aquest dimarts s'ha posat en marxa a Can Sant Joan el programa 'El Rec es mou!'. La canalla ha pogut gaudir d'una àrea recreativa instal·lada a l’inici del tram del Rec Comtal que uneix els barris de Can Sant Joan i Vallbona. L’activitat es durà a terme tots els dimarts de 19 a 21h fins al 8 de setembre. L’espai ofereix diferents opcions de joc per als infants fins als 12 anys i les seves famílies, com construccions, jocs simbòlics i jocs de taula.

Segons la dinamitzadora, Mercè Aranda, els objectius del programa són dignificar el barri de Can Sant Joan i posar en valor la memòria històrica del Rec Comtal i l’entorn.  “Volem treballar aspectes com la cohesió i identificar les necessitats i realitats del barri”, afegeix Aranda. Molts veïns es van apropar el primer dia amb els seus fills per participar en l’espai recreatiu. “És una activitat molt bona perquè els nens tinguin un alicient durant l’estiu”, va dir un avi, que va acompanyar la seva neta a l’àrea de joc.

L’espai on es realitzen aquestes activitats es troba acotat per unes tanques a causa de la Covid-19. Els organitzadors fan tasques de desinfecció abans i després dels tallers i, per participar, els assistents s’han d'apuntar a una llista i rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.

Enguany el programa 'El Rec Comtal es mou' s'ha concentrat en un sol dia a la setmana, a diferència d'edicions anteriors. També proposa altres activitats durant l’estiu com  'Els matins saludables per a la gent gran', tots els dimecres de 8 a 10h, i altres propostes culturals els dies 31 de juliol i 28 d'agost.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari