Estudiants de batxillerat de Montcada i Reixac reben un reconeixement pels seus treballs de recerca

En total s’ha distingit la feina de 9 alumnes dels instituts de La Salle, La Ribera, La Ferreria i Montserrat Miró. Enguany, no s’ha pogut fer l’acte de manera de presencial a causa de la Covid-19

Enguany, no s'ha pogut fer de manera presencial l'acte de reconeixement als alumnes de batxillerat pels seus treballs de recerca
CCVO

Alumnes de batxillerat de Montcada i Reixac, juntament amb altres estudiants de Ripollet i Santa Perpètua de Mogoda, han rebut aquesta setmana un reconeixement pels seus treballs de recerca, en un acte que, a diferència anys anteriors, no s’ha pogut celebrar de manera presencial a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19. La presentació dels treballs guardonats ha estat organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics (CRP) del Vallès Occidental amb el suport dels tres ajuntaments implicats.

Els premis pretenen destacar tota la investigació que els alumnes de batxillerat duen a terme durant l'elaboració del treball de recerca, alhora que són els professors de cada institut el que trien les feines que mereixen rebre un reconeixement. Finalment, l’alumnat de Montcada i Reixac que ha estat premiat és: Sònia Castejón, per ‘Estudi sobre els hàbits alimentaris dels adolescents d’entre 12-16 anys de Montcada i Reixac’ – Col·legi La Salle; Iris Yun Mañes, per ‘Arguments per defensar les idees. Anàlisi de les fal·làcies en les campanyes electorals’ – Col·legi La Salle; Alba Mora, per ‘Estudi sobre l’evolució i l’ús dels telèfons mòbils’ – Institut La Ribera; Aitana Segura, per ‘Samarreta autoil·luminada en funció de la música d’una cançó’ – Institut La Ribera; Eduardo Manuel Pascual, per ‘Dues escriptores de tinta violeta: Maria Aurèlia Capmany i Montserrat Roig’ – Institut Montserrat Miró; Gerard Vives, per ‘Montcada i Reixac – Didàctica i difusió del patrimoni medieval’ – Institut Montserrat Miró; Àlex Andrés i Albert Pérez, per ‘Contaminació a Montcada i Reixac: ens hem de preocupar?’ – Institut La Ferreria, i Albert Carandell, per ‘Gegants: el sentit de tot plegat’ – Institut La Ferreria.

L’alcaldessa, Laura Campos (ECP), ha volgut felicitar l’alumnat i ha destacat “el seu esforç, dedicació i constància durant un curs que sabem que ha estat molt complicat i que ha obligat a estudiar i treballar de manera telemàtica”. Campos també ha elogiat el paper del professorat aquest darrer curs, agraint “a tots els docents que cada any ajuden i motiven als alumnes perquè s’iniciïn en la recerca i la investigació”.

Enguany s’ha permès als alumnes presentar el seu treball de recerca en un vídeo 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari