Can Sant Joan recupera l’Escoleta de circ i teatre

L’activitat es fa cada dissabte al pati de l’IE El Viver i és gratuïta

La Taula Comunitària de Can Sant Joan ha recuperat aquest dissabte l’Escoleta de circ i teatre que va haver de suspendre el passat mes de juliol per les restriccions a l’Àrea Metropolitana de Barcelona per reduir el nombre de contagis de coronavirus.

L’Escoleta és una iniciativa conjunta del projecte Desenfocats, La Perifèrica, l’IE El Viver, l’AV de Can Sant Joan, Cultura i Barri i l’AFA de l’IEl Viver i compta amb el suport de l’Ajuntament i la Diputació de Barcelona. “El seu objectiu és generar un barri millor i establir relacions positives a través de la pràctica de tècniques de circ i teatre”, ha subratllat el portaveu Antonio Alcántara.

L’activitat es fa al pati de l’IE El Viver, de 10 a 13h, i s’apliquen tots els protocols de la Covid-19 com l’ús obligatori de mascareta, la distància de seguretat i la higiene de mans amb gel hidroalcohòlic.

Taller gratuït
El 10 i 24 d’octubre s’adreçarà als infants de 6 a 10 anys i els dies 17 i 31 es destinarà a adolescents d’11 a 15 anys. El taller serà gratuït, però cal inscripció prèvia a través del correu electrònic [email protected] o bé bé deixar-la físicament a la bústia de l'AVV de Can Sant Joan (Bateria, 65) abans de dijous 8 d'octubre a les 12h.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari