En marxa el cicle d’activitats en línia per a gent gran

Hi ha previstes tres xerrades, la projecció d’una pel·lícula i un taller de memòria

La regidoria de Ciutadania i Participació Ciutadana de l’Ajuntament organitza, en col·laboració amb la Creu Roja, el projecte ‘Activa’t a casa!’, que promou l’envelliment actiu des de casa amb el disseny d’una sèrie d’activitats no presencials adreçades a totes les persones grans del municipi.

En el marc del cicle de xerrades ‘Pensem en Salut’, se n'han programat un total de tres que es faran en format vídeo i que també tindran una tutoria online per mitjà de Whatsapp per resoldre dubtes i compartir experiències. El 26 de novembre es farà la primera xerrada, en horari d’11 a 12h, sota el títol ‘Maneig de l’insomni’. Les inscripcions es poden fer fins al dia 24, enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected] o un whatsapp al telèfon 673 373 879. Cal indicar nom i cognoms de qui participi, data de naixement i un telèfon de contacte. Les altres dues xerrades, també en el mateix horari, es realitzaran durant el mes de desembre. El dia 3, es farà una amb el títol ‘Maneig de l’estrès i l’ansietat’, i el dia 9, una altra sobre la intel·ligència emocional. Les inscripcions prèvies s’han de fer abans dels dies 1 i 7 de desembre, respectivament.

D’altra banda, també s’està preparant la projecció de la pel·lícula d’animació ‘Arrugas’, guanyadora al 2012 de dos premis Goya al millor film d’animació i al millor guió adaptat. L’emissió online estarà disponible entre el 4 i el 6 de desembre, des de les 18h i fins a aquesta mateixa hora de l’últim dia, i la inscripció, que s’ha de fer enviant un correu electrònic per rebre l’enllaç, es pot fer fins al dia 1.

Per últim, aquest cicle finalitzarà amb un taller de memòria que es farà entre el 7 de desembre i el 25 de gener. Les persones participants, que s’han d’inscriure abans del 30 de novembre afegint també l’adreça a les seves dades personals, rebran un dossier al seu domicili. En total, es faran vuit sessions de tutories per videotrucada amb l’objectiu de fer seguiment, avaluació i reforç dels continguts. Aquestes tutories es realitzaran cada dilluns, d’11 a 12h. Per a aquest taller de memòria i les xerrades de ‘Pensem en salut’ les places són limitades.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari