Cultura i Barri ofereix ofereix un programa d’activitats en línia

El projecte comunitari de Can Sant Joan continua viu malgrat el context de la pandèmia

Anna Gawlowska, explicant a una nena com fer un jardí dins d'un pot de vidre
Arxiu/Eric Moner
Un dels tallers de Cultura i Barri que es va fer a l'estiu
El taller d'Anna Gawlowska, estrenat el passat estiu, s'ha fet de forma telemàtica

El projecte de Cultura i Barri, que impulsen veïns i entitats a Can Sant Joan per generar xarxa comunitària, s'ha adaptat al nou context i està funcionant de forma telemàtica, oferint activitats gratuïtes i de qualitat. Segons fonts de l’organització, els diferents tallers que s’han fet fins ara, principalment de manualitats, han tingut bona resposta. Els tallers previstos aquest mes són el d'artesania nadalenca, aquest dissabte, i el de fabricar un 'helicòpter', el dia 28.

Les persones interessades en participar an algun taller s’han d’inscriure enviant un correu a l’adreça [email protected] i recollir el material a la botiga de l’Associació de Comerciants que se li indica. Després rebrà a casa per Whatsap un vídeo tutorial que explica com fer la manualitat. Les creacions es comparteixen mitjançant les xarxes socials.

De cara al Nadal, Cultura i Barri està valorant diferents fórmules i espais per dinamitzar el barri i continuar reforçant els vincles de col·laboració i solidaritat entre els veïns.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari