Dissabte és l’últim dia per col·laborar al Gran Recapte d’Aliments en línia

Enguany, només es poden fer aportacions econòmiques

Unes voluntàries a l'edició de l'any passat del Gran Recapte d'Aliments
Arxiu/ Sílvia Alquézar
La pandèmia marca, per segon any consecutiu, el Gran Recapte, ja que no es poden fer donació d'aliments a la sortida dels supermecats

El Banc d’Aliments de Catalunya clourà aquest dissabte el Gran Recapte d’aliments que, a causa de la Covid-19, s’ha hagut d’adaptar a la conjuntura actual i convertir la campanya en una donació en línia. Enguany, només es poden fer aportacions econòmiques, ja sigui a través del web del Banc d’Aliments o bé als establiments adherits a la iniciativa solidària. La campanya va començar el passat dilluns i finalitzarà aquest dissabte.

Al municipi, es poden fer els donatius de manera presencial als dos supermercats Mercadona i els Condis del carrer Lleida i Montiu. L’any passat, Montcada va recollir prop de 18 tones d’aliments que han resultat insuficients per fer front a l’emergència social generada per la pandèmia. Fem una crida a col·laborar amb la iniciativa, tot i que aquest any el format sigui diferent”, ha dit José Antonio Martín, de Cáritas Montcada, l’entitat que gestiona el magatzem d’aliments al municipi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari