Ja es poden comprar les mascaretes solidàries de la campanya municipal Regala il·lusions

L’objectiu és que els infants d’entorns vulnerables rebin regals per Nadal

Una dona compra una mascareta solidària a una de les botigues adherides a la campanya Regala il·lusions
Sílvia Alquézar
La mascareta solidària es pot comprar a diversos establiments comercials
L'alcaldessa, Laura Campos, i el sotsdirector de l'oficina de 'la Caixa' al carrer Major, James Martínez, durant la presentació de la campanya Regala il·lusions

La campanya de joguines Regala il·lusions, impulsada per l’Ajuntament de Montcada i Reixac, arriba enguany a la seva desena edició. L'objectiu d'aquesta iniciativa és que nens i nenes del municipi entre 0 i 12 anys d’entorns econòmicament vulnerables rebin regals per Nadal. L'acció pretén arribar a uns 450 infants, una xifra que podria variar donat que la situació de la vulnerabilitat per la Covid-19 ha provocat un increment de la necessitat de les famílies. La campanya, que compta amb la col·laboració de les entitats i botigues del municipi, s'ha presentat aquest dimarts oficialment. L’Obra Social “la Caixa” hi dona suport un any més, amb l’aportació de 4.000 euros.

Cada nen o nena rep regals adaptats a la seva edat i, a l’hora de triar-los, es té en compte que no siguin joguines sexistes o violentes. Cada any, la ciutadania hi pot col·laborar amb la compra d'un objecte solidari, que en aquesta ocasió serà una mascareta amb la imatge identificativa de la campanya. Es posaran a la venda a partir d'aquest dimarts, al preu de 2 euros, i es podran adquirir a establiments col·laboradors, identificats amb el cartell de Regala il·lusions. També s'hi pot donar suport amb material escolar i contes nous. Les persones que a títol particular vulguin aportar-ne, ho poden fer contactant amb alguna de les entitats, associacions o partits polítics col·laboradors o bé, portant-lo a l’Auditori Municipal, a partir d'aquest dimarts. D’altra banda, el consistori contactarà amb les associacions del municipi, per tal de convidar-les a participar-hi.

'Aquest any ha estat molt difícil i ara més que mai necessitem donar il·lusió als infants, especialment els que viuen en contextos vulnerables', ha expressat l'alcaldessa, Laura Campos (ECP). L'edil ha demanat la participació de la ciutadania en la campanya, comprant la mascareta solidària o bé, material escolar i llibres. 'Durant el confinament vam donar als infants de famílies amb dificultats econòmiques tot el material escolar que teníem reservat per a la campanya de Nadal i és per això que fem una crida a la col·laboració', ha indicat Campos. Per la seva banda, el sotsdirector de l'oficina de 'la Caixa' al carrer Major, James Martínez, ha animat la ciutadania a participar en la campanya "perquè estem vivint uns moments molt complicats", i ha agraït a l'Ajuntament poder col·laborar en el projecte "ja que aquest tipus d'inciatives formen part del nostre adn com a entitat".

Les botigues col·laboradores són: a la zona centre; Perfumeria Heri-Passion Beauté, Perfumeria Hernández-Düca, Forn Oliveras, Rosa Bandrés, El rebost de l'àpat, Bar restaurant La Oficina, Viatges Airos Montcada, Ferreteria Industrial Montcada, Flors Montse, Tintoreria Solanes, Reyes de Palacio, Carnisseria Fina, Perruqueria Mònica, forn de pa Cel obert, bar Manhattan, Ca l'Estrelleta, Teixits Roche i La tentación de la princesa. A Can Sant Joan, merceria Sisquet, La botigueta de Can Sant Joan, farmàcia Pardo, Malakita, Frutería Pozo, Floristeria Palmira i Gabinete Dental. A Montcada Nova-Pla d'en Coll, Forn Oliveras, Stilnou, la Botigueta de la Rambla, el forn i cafeteria Montse i L'herbolari. A Mas Rampinyo, la farmàcia Judit Recasens i la papereria Papers; a Mas Duran, el forn de pa Les Delícies. A Terra Nostra, al Centre de Jardineria Terra Nostra i a Flors Riera; i a Font Pudenta-Muntanyeta, a Alimentació Susana.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari