L’AV Terra Nostra destinarà les quotes dels socis a l’ajuda dels veïns afectats pels aiguats

El preu de la quota és de 10 euros i l’adhesió a la campanya es pot fer a través del correu [email protected]

Bombers han treballat aquest dissabte al matí per treure l'aigua del pàrquing ubicat als números 12, 14 i 16 de l'avinguda de Terra Nostra
Sílvia Alquézar
Bombers treballant en uns pàrquings de Terra Nostra l'endemà de l'aiguat del 18 de desembre
L’Associació de Veïns de Terra Nostra ha engegat una campanya de renovació i captació de nous socis, la quota dels qual anirà destinada íntegrament "a donar suport, a fer costat, a tots aquells veïns del nostre barri que més ho necessitin per tornar a refer-se dels danys, conseqüència de les darreres pluges", han expressat des de l'AV. El socis i els que s'adhereixin amb la campanya tenen la possibilitat d'afiliar a un altre familiar o amic. El preu de la quota és de 10 euros i es pot adherir-se a la campanya a través de l'adreça electrònica [email protected].

"Hem iniciat converses amb l’Ajuntament per tal de, no només trobar solucions a les inundacions, sino a treballar conjuntament perquè millori la dedicació de l’Ajuntament a tot el que ens cal al barri", han apuntat fonts de l'AV. En aquest sentit, està prevista en les propers setmanes una assemblea conjunta entre l'entitat, l'alcaldessa Laura Campos i el regidor de Via Pública, Juan Carlos de la Torre per tractar-ne les necessitats.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari