Fes sentir la teva veu

Envieu els vostres escrits a [email protected]

Descanso interrumpido

Soy vecino de la calle Carrerada, cada dia de la semana a partir de las 5,45h y hasta las 6,30h. pasan a recoger las basuras tres camiones, con el consiguiente ruido de picar los containers soterrados contra el propio camión para vaciarlos. Es evidente que te despiertas cada dia a esta hora y ya se ha terminado el descanso. Pero la noche anterior sobre las 23h ha venido el camión de recogida de muebles. Se trata de una calle que practicamente durante todo el día tiene el mismo trafico, con lo cual la excusa del ayuntamiento de que deben pasar a esta hora los camiones para evitar embotellamiento del trafico, a los vecinos no nos sirve. Gracias por procurar por nuestro bien estar.

Pere Oliva Riera ,

Montcada Nova

Mou-te amb bici
Som el grup  New Evolution, uns nois de 1r d’ESO C del col·legi La Salle Montcada, que estem fent una campanya per promoure l’ús de la bicicleta al municipi. Agafar el cotxe dins de Montcada és un rotllo i prou que ho saps! Segur que si alguna vegada has buscat lloc per aparcar a prop del carrer Major, t’hauràs adonat que era impossible trobar un lloc per petit que fos. Si agafessis la bici, a part d’estalviar-te els embusos de trànsit, podries moure’t amb més llibertat. A més, a Montcada l’Ajuntament ja ha començat algun pla per ser més nets i saludables. Doncs nosaltres creiem que aquest podria ser un bon primer pas per a fer una Montcada molt més saludable i neta. A més com que agafaries la bicicleta, també faries esport. Mates dos pardals d’un tret! És la bomba!  Segueix-nos a Instagram al faig_new_evolution perquè no et perdis cap novetat!
 
Grup New Evolution
La Salle Montcada
 
Servei deficient
Sóc client de La Caixa des de fa anys i he vist com els seus serveis han anat empitjorant en els últims temps, amb el tancament d’oficines, l’eliminació paulatina de caixers i el cobrament de taxes desorbitants per l’ús de targetes. El 18 de gener, cap dels tres caixers de l’oficina del centre funcionava i l’única opció que em van donar va ser desplaçar-me al de Can Sant Joan, com si estigués aquí al costat. Cap dels empleats em va donar una alternativa millor i, al final, em vaig quedar ser poder treure els diners en efectiu que necessitava. Una vergonya!
 
RB 
Montcada Centre
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari