Nova iniciativa per formar persones estrangeres i facilitar la seva inserció

El projecte s’impulsarà des de l’oficina local de Creu Roja i els ajuntaments de Montcada, Ripollet i Cerdanyola, amb una subvenció de la Generalitat

El programa de formació a persones estrangeres es durà a terme entre gener i octubre
Creu Roja

L’oficina local de Creu Roja de Montcada, Ripollet i Cerdanyola posa en marxa una nova iniciativa que té per objectiu formar fins a 500 persones estrangeres en temàtiques clau per a la seva inserció en la societat com la llengua catalana o el coneixement de l’entorn. El projecte, que es durà a terme entre els mesos de gener a octubre, està finançat a través del programa de subvencions que impulsa la Generalitat per lluitar contra l’exclusió social i la desigualtat arran de la COVID-19’ i es coordinarà conjuntament amb els departaments d’acollida dels tres consistoris.

En total, es tracta de gairebé una cinquantena de cursos en línia que facilitaran l’arrelament i la inserció a la societat de les persones nouvingudes. El projecte oferirà assessorament laboral i capacitació digital i permetrà als participants obtenir el Certificat de Primera Acollida, un títol necessari per promoure l’autonomia de les persones immigrades, refugiades i retornades facilitant que aquestes puguin viure i treballar a Catalunya. Les persones interessades poden adreçar-se a qualsevol dels tres ajuntaments o a Creu Roja enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected] o bé trucant al telèfon 93 691 61 61.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari