Obertes les inscripcions a les activitats de la Mostra d’Ensenyament

El programa, que serà majoritàriament virtual o amb cita prèvia, es farà entre el 22 de març i el 26 d’abril

La Mostra petén assessorar el jovent i les famílies respecte els itineraris educatius post-obligatoris
Arxiu/ Montcada Comunicació

Fins al 31 de març resta obert el termini d’inscripció a les activitats de la Mostra d’ensenyament de Montcada i Reixac que es faran entre el 22 de març i el 26 d’abril. La Mostra, que organitza el Servei d’Informació Juvenil Can Tauler amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, té com a objectiu informar i orientar el jovent i les famílies sobre els diferents itineraris acadèmics, explicar la varietat de recorreguts i l’oferta formativa més allà de secundària obligatòria, a més d’atendre les necessitats individuals de l’alumnat.

A causa de la pandèmia, les xerrades per a estudiants de tercer i quart d’ESO i Batxillerat no es faran a Can Tauler sinó a cada institut i la resta d’activitats programades seran virtuals o presencials amb cita prèvia. Les inscripcions a les mateixes s’han de fer per correu electrònic a l’adreça [email protected] o enviant un whatsapp al telèfon 667 173 249.

Totes les trobades telemàtiques amb l’objectiu de donar assessorament i resoldre dubtes sobre l’ensenyament post-obligatori es duran a terme al mes d’abril, segons les diferents edats i les opcions de formació i començaran a les 18h. Per als alumnes que estan interessats a fer Batxillerat, el 9 d’abril; per als Programes de Formació i Inserció (PFI), el dia 12; per a Cicles Formatius de Grau Mitjà, el 13; per a Cicles Formatius de Grau Superior, el 14; per a Estudis artístics i esportius, el 15; i per anar a la Universitat, el dia 16.

 

 

Atenció personalitzada

La Mostra d’Ensenyament també ofereix assessories personalitzades per conèixer les opcions d’estudi i donar accés gratuït a Unportal, l’únic cercador i comparador d’estudis. També es faran orientacions sobre autoconeixement i presa de decisions i s’oferiran dues xerrades, amb els títols ‘Què en trec ara d’estudiar?’ i ‘(Re)enganxa’t als estudis!’, a càrrec de Fem Pedagogia.

La Mostra finalitzarà el 26 d’abril (18h) amb una xerrada destinada a les famílies amb el títol ‘Quines opcions d’estudi té el meu fill/a?’. Segons les restriccions sanitàries que estiguin vigents en aquesta data, l’activitat es farà a la Casa de la Vila amb cita prèvia o bé de manera virtual.

El regidor d’Infància i Joventut, Gerard Garrido (ERC), ha fet una crida al jovent perquè participi a la Mostra d’Ensenyament entenent que l’ajudarà a “resoldre els seus dubtes i a escollir els estudis que millor s’adaptin a les seves inquietuds”. L’edil ha lamentat que la pandèmia de la Covid-19 obligui a organitzar el programa majoritàriament amb activitats telemàtiques, però ha destacat l’esforç que ha fet l’Ajuntament per mantenir-la

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari