El contista Blai Senabre obre l’activitat setmanal ‘Dimecres, contes!’

La proposta s’inclou al programa ‘Hola estiu’ adreçat a nens i joves, que es pot consultar al portal del mateix títol

El contacontes Blai Senabre va inaugurar ahir al costat del pavelló Miquel Poblet l'activitat 'Els dimecres, contes!', organitzada per les  biblioteques de Montcada i Reixac i el Pla Educatiu d’Entorn amb l'objectiu que cada dimecres el públic familiar pugui gaudir d'una sessió de contes a l'aire llibre a diferents barris del municipi. La propera sessió tindrà lloc dimecres vinent a les 17.30h a la plaça de l'Església.

Aquesta és una de les propostes incloses el programa ‘Hola estiu!’ que ha organitzat l'Ajuntament aquest estiu per al públic infantil i juvenil. La programació completa es pot consultar al web 'Hola estiu'. L'objectiu d'aquest portal és reunir en un únic espai totes les accions adreçades a aquestes franges d’edat, per tal de facilitar a la ciutadania l’accés a la informació sobre les activitats.

El web inclou el programa 'Estiu a les places', que consistirà en activitats de lleure i esport que es faran durant juny i juliol als diferents barris del municipi; els contes de les biblioteques a l’aire lliure els dimecres de juny i juliol; cursos mensuals o bé, tallers d’un dia als equipaments municipals; la piscina i els casals d’estiu.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari