Els alumnes del Diltet fan una primera aproximació al món de la cuina

Un total de 36 joves participa al taller que es fa a la Casa de la Mina durant l’últim trimestre del curs

Un total de 36 alumnes participa al curs de cuina que s’emmarca en el Dispositiu Local de Transició Escola Treball (DILTET) del curs 2020-2021, que va començar després de les vacances de Setmana Santa i acaba aquest mes de juny. En concret, es tracta de l’alumnat del grup de diversificació, de tercer d’ESO dels instituts La Ferreria, La Ribera i Montserrat Miró i de quart d’ESO de La Salle.

Durant el curs, que es fa a la Casa de la Mina, l’alumnat està aprenent a fer receptes de cuina variades i saludables i també farà un taller de manipulació d’aliments. Fan diverses elaboracions perquè sigui una primera presa de contacte amb el món de la cuina per si els agradés dedicar-s’hi en un futur”, comenta Teresa Morral, monitora del curs de cuina. Per als alumnes, l’experiència està resultant molt interessant. “Si algun dia em ve de gust fer una pizza a casa, ja sé com es fa”, explica Álex López. Per a Mara Rodríguez, les propostes del Diltet són més profitoses que les classes teòriques a l’institut. “Almenys aquí aprenent coses que poden utilitzar a la vida”, comenta.

L’alumnat de La Ferreria, a més, va participar en un taller d’horticultura, de dues sessions, que es va dur a terme a l’hort comunitari de Mas Duran, durant el qual van conèixer al detall els productes de temporada.

Seccions:

Deixa un comentari