Donatiu d’El Cim a Càritas Montcada

L’acte d’entrega es va aquest dimarts al banc d’aliments del Pla d’en Coll

Representants de Càritas Montcada i El Cim en el moment de l'entrega del donatiu
El Cim

El Cim va lliurar aquest dimarts a Càritas Montcada un xec de 510 euros, recollits en el marc de la caminada solidària que va organitzar durant els mesos de maig i juliol en substitució de la Marxa a peu a Montserrat que, per segon any consecutiu, no s’ha pogut realitzar a causa de la pandèmia. L’acte va tenir lloc al banc d’aliments del Pla d’en Coll, amb l’assistència de representants d’ambdues entitats, així com del rector de la parròquia de Santa Engràcia, Joan Ferrero.

Estem contents perquè el balanç ha estat molt positiu. Era la primera vegada que hem proposat aquesta sortida i ha funcionat força bé. Hi ha participat una quarentena de persones”, ha indicat el president d’el Cim, Gaietà Sarrà. Per la seva banda, el mossèn va agrair al Centre Excursionista la seva donació, posant de relleu que “Càritas Montcada ha sobreviscut aquesta pandèmia gràcies a iniciatives com aquestes”.

El Cim va proposar dos circuits, de 12 i 15 km, per la serralada de Marina, per fer en solitari o bé en grups de convivència, entre el 15 d’abril i el 30 de juny. El preu de la inscripció era de 10 euros, la meitat de la qual s’ha destinat a Càritas Montcada per a la compra d’aliments. És el nostre granet de sorra per ajudar les famílies que pitjor ho estan passant durant aquesta crisi”, va comentar Sarrà.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari