Can Tauler promou l’ecologisme en els tallers d’estiu

Aquest dijous hi ha prevista una jornada d’activitats urbanes

S'ha naturalitzat els jardins de Can Tauler amb la plantació de noves espècies
Can Tauler
Joves preparant el jardí de papallones a la zona verda de Can Tauler
L'hotel d'insectes s'ha integrat en la zona verda de l'espai jove
El taller de construcció de l'hotel d'insectes amb la col·laboració de La Horda, entitat del medi natural
Els joves han rebut formació en horticultura i han fet el seu propi cultiu

L’entorn natural de Can Tauler ha canviat durant el mes de juny amb els tallers d’horticultura ecològica, hotel d’insectes i jardí de papallones, on han participat un total de 24 joves en les activitats organitzades amb la col·laboració de l'entitat mediambiental La Horda. Els participants no nomes han rebut formació sinó que han pogut posar en pràctica els coneixements adquirits. Han impregnant l'espai jove de consciència mediambiental, creant el seu propi cultiu i fomentant els valors ecològics plantant espècies al jardí que atrauen les papallones i construint un espai per als insectes per potenciar la biodiversitat.

L'equipament juveni ofereix també altres tallers aquest juliol, com el de boxa per a noies, ball twerking, d'acrobàcies i de disseny i il·lustració de roba.

Activitats urbanes
Aquest dijous (18h) hi ha previst una jornada d’activitats urbanes. Hi haurà un graffiti participatiu, exhibicions de breackdance i twerking, micro lliure per cantar i pista lliure per ballar. El talent del jovent de Montcada està sent el motor perquè les activitats de Can Tauler siguin un èxit en les jornades participatives dels dijous.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari