La Taula LGTBIQ+ fa una crida a lluitar contra els imaginaris heteropatriarcals

Una seixantena de persones participa a la concentració per condemnar les agressions a persones del col·lectiu, que va tenir lloc aquest dimecres davant de la Casa de la Vila

Una seixantena de persones van participar ahir la tarda a la concentració que va convocar la Taula LGTBI amb el lema 'Canviar-ho tot per ser més lliures'  per rebutjar les agressions a persones del col·lectiu. L'acte, fet davant de la Casa de la Vila, se suma als que hi ha hagut els últims dies arreu del territori per demanar justícia per la mort del jove Samuel Luiz després d’una brutal pallissa amb tints homófobs. Tres membres de la Taula van llegir un manifest, que fa una crida a "destruir els imaginaris heteropatriarcals que hi ha al darrera de les agressions LGTBIQ-fòbiques i a reforçar la sensibilització en la diversitat sexual i de gènere des de les institucions".

L'acte va incloure la penjada de la bandera LGTBIQ+ i la que representa el col·lectiu transgènere a la balconada de la Casa de la Vila i un minut de silenci en memòria del jove assassinat a La Corunya.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari