El Punt del Voluntariat es reactiva amb nous projectes

Les iniciatives estan relacionades amb l’àmbit de l’educació i la vulnerabilitat

Creu Roja busca voluntaris per al menjador social municipal ubicat al Centre Cívic l'Alzina, al barri de Terra Nostra
Raül Rivas
El Punt de Voluntariat de Montcada i Reixac ha reprès la seva activitat amb nous projectes de l’àmbit educatiu i de suport a la vulnerabilitat. D’una banda, es manté el programa CROMA 2.0, de la Fundació Autònoma Solidària, adreçat a infants que viuen en situacions de vulnerabilitat i que té com a objectiu ajudar-los a prevenir el fracàs escolar. Aquesta activitat es duu a terme a les escoles El Turó, El Viver, Font Freda i Reixac i, per formar-hi part, cal ser estudiant de la UAB.
 
Un altre projecte en marxa és enTàndem, de l’associació de voluntariat universitari AFEV, que consisteix a fer un acompanyament individual durant dues hores a la setmana a un adolescent que necessiti un referent positiu adult. Es tracta de passar una tarda en tàndem –parella de mentoria– fent activitats lúdiques i educatives per millorar el benestar del jove mentorat i les seves competències. Creu Roja de Montcada i Reixac, Cerdanyola i Ripollet ofereix tres projectes de voluntariat. Un està vinculat amb la promoció de l’èxit escolar, a través de l’acompanyament a infants per fer deures i preparar exàmens, reforçar habilitats d’estudi o realitzar activitats lúdiques.
 
Els altres dos projectes per als quals se cerquen persones voluntàries són el menjador social del Centre Cívic l’Alzina i el programa Radars, de seguiment telefònic i visites a persones grans aïllades del seu entorn.  Per contactar amb el Punt de Voluntariat, ubicat a l’edifici de l’Ajuntament, es pot enviar un correu electrònic a l’adreça electrònica [email protected] o bé trucar al telèfon 662 303 881, de dilluns a divendres, de 9 a 14h i els dijous, també de 16 a 18h.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari