El Gran Recapte d’Aliments finalitza el 27 de novembre

Encara es poden fer donatius en el moment de pagar la compra en un dels supermercats adherits a la iniciativa

Unes voluntàries a l'edició de l'any passat del Gran Recapte d'Aliments
Arxiu/ Sílvia Alquézar
La pandèmia marca, per segon any consecutiu, el Gran Recapte, ja que no es poden fer donació d'aliments a la sortida dels supermecats

El Banc d’Aliments organitza una nova edició del Gran Recapte, que tindrà lloc entre el 19 i el 27 de novembre i que, per segon any consecutiu, està marcada per la pandèmia. La manera de col·laborar consistirà a fer un donatiu econòmic en el moment de pagar la compra realitzada a un dels supermercats participants en la iniciativa. A Montcada, hi col·laboren els dos Mercadona, el Lidl i els Condis dels carrers Lleida i Montiu.

Avui i demà, hi haurà als supermercats Mercadona i Lidl voluntaris de Càritas Montcada, que gestiona el Banc d’Aliments al municipi, informant del Gran Recapte. “La nostra tasca consistirà aquest any a informar la clientela sobre com es pot col·laborar amb la campanya”, ha comentat Josep Maria Asla, un dels coordinadors del Gran Recapte al municipi, qui ha animat la ciutadania a participar-hi “perquè hi ha molta gent amb necessitats, més de la que ens pensem”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari