La botiga de decoració Tot & Més guanya el premi local del concurs d’aparadors

El certamen també ha premiat MayK Hair Salon, Peluquería Lola, Forn Oliveras i Rocío Perruquers

La propietària de la botiga Tot&Més, Tere Castillo, davant l’aparador que ha dissenyat aquest any sobre la màgia de la loteria de Nadal
Sílvia Alquézar
La botiga d’articles de decoració Tot&Més, al carrer Rocamora, ha guanyat el primer premi local i el segon que atorga directament la Cambra de Comerç de Sabadell, en el marc del concurs ‘L’Aparador’ de Nadal, que organitzen la Cambra i els ajuntaments de la seva demarcació. El certamen ha comptat amb la participació de 17 comerços de la ciutat. El guardó local està dotat amb 400 euros i el comarcal, amb 200.
L’expositor guanyador recrea la llar d’una casa on ha tocat la grossa del sorteig de la loteria de Nadal, que es realitza el 22 de desembre. El vidre de l’aparador representa tres finestres a través de les quals es pot veure a dins de la llar una televisió –amb les imatges del sorteig de l’any passat–, regals, ampolles de cava, un arbre de nadal i els bombos amb les boles dels premis i de les butlletes. La propietària de la botiga, Tere Castillo, ha comentat que el procés de creació va ser llarg: “Hem estudiat a fons el sorteig per fer una reproducció fidel, tot i que ens hem permès alguna llicència per deixar anar la imaginació”, explica Castillo. 
La temàtica ha estat un èxit entre els vianants i la clientela. “Molta gent ha entrat a la botiga preguntant si veníem el número. Estic molt contenta perquè s’ha captat molt bé el missatge d’il·lusió que volem transmetre a la població, sobretot en aquests temps tan difícils que estem vivint”, comenta la propietària, qui s’ha mostrat molt “contenta i agraïda” amb els premis. Castillo ha guanyat en diverses ocasions el primer guardó local i, a nivell comarcal, havia obtingut un tercer premi. “Hauria de pagar jo per participar-hi, perquè m’ho passo genial fent l’aparador”, assegura Castillo. 
 
Altres premis
El segon premi local, dotat amb 200 euros, ha anat a parar a Mayk Hair Salon, al Centre Comercial El Punt de Mas Rampinyo; el tercer, a Peluquería Lola, a Montcada Nova; el quart, al forn Oliveras, al carrer Santiago, i el cinquè premi ha estat per a Rocío Perruquers, al carrer Domingo Fins. Aquests establiments rebran un premi de 100 euros.
L’evolució negativa de la pandèmia ha impedit aquest any realitzar la tradicional visita als comerços guanyadors per part de la delegació municipal, encapçalada pel regidor de Comerç, Salva Serratosa (ERC), qui ha agraït als establiments la seva participació en el certamen. L’edil ha destacat “la importància de projectar una bona imatge de l’establiment a través de l’aparador amb l’objectiu d’incentivar les vendes amb motiu de les festes de Nadal”
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari