Ampliat fins al 23 de gener el termini per participar al concurs de cartells

Les obres es poden lliurar a la Casa de la Vila i el Kursaal o bé telemàticament. El primer premi està valorat en 650 euros

Cartell guanyador del 8M de 2020, obra de la dissenyadora Analía Marrón
Arxiu/Pilar Abián
Cartell guanyador del 8M de 2020, obra de la dissenyadora Analía Marrón

L’Ajuntament ha ampliat fins al 23 de gener el termini per presentar treballs a la setena edició del concurs que servirà per triar el cartell del Dia de les Dones Treballadores 2022. Hi poden participar persones residents a Catalunya, sense límit d’edat. Les obres han de ser inèdites i la seva temàtica ha de tractar sobre la igualtat de gènere, així com les lluites socials i laborals de les dones en plural. Els cartells han de dur el títol ‘8 de març de 2022. Dia de les dones treballadores’ o no dur-ne cap.

Les propostes es poden lliurar a la Casa de la Vila i a l’Espai Cultural Kursaal, de dilluns a divendres, de 9 a 19.30h. També es poden presentar telemàticament, enviant un correu electrònic a l’adreça [email protected]. El primer premi està valorat amb 650 euros i el jurat podrà atorgar un màxim de 4 accèssits, dotats amb la quantitat de 250 euros cadascun. El veredicte i lliurament de premis es farà al voltant del 8 de març, en data i lloc a determinar, i les imatges participants s’exposaran al Kursaal de l’1 de març a l’1 d’abril. Es poden consultar les bases completes del concurs a www.montcada.cat/temes/igualtat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari