L’Agrupament Escolta El Turó celebra el seu 15è aniversari

L’entitat de lleure organitza una matinal lúdica i un sopar de germanor per commemorar l’efemèride

L'entitat organitza sortides a l'espai natural
AE El Turó
L'entitat organitza sortides a l'espai natural
Imatge d'una de les activitats organitzades per l'entitat
L'entitat organitza sortides a l'espai natural
Imatge d'una de les activitats organitzades per l'entitat
Imatge d'una de les activitats organitzades per l'entitat

L'Agrupament Escolta El Turó celebra durant aquest mes de maig els seus 15 anys d'història amb dos actes commemoratius. Aquest dissabte organitza una matinal d'activitats a la plaça de l'Església, com un mural participatiu, jocs de taula i tradicionals, un tastet de circ i un taller de manualitats, entre d'altres (11h). El proper 21 de maig, farà un sopar de germanor a l'IE El Viver amb l'objectiu de reunir el màxim nombre de persones que formen o han format part de l'entitat durant aquests 15 anys –infants i joves, famílies, caps i excaps. 

Fundat l'any 2007, l’AE El Turó va néixer a partir de la inquietud de cinc joves que trobaven a faltar un espai de lleure alternatiu al municipi i van apostar per l’escoltisme per cobrir aquesta mancança. L'entitat, que forma part de l'Associació d'Escoltes Catalans, ofereix activitats per a infants, adolescents i joves els caps de setmana, principalment sortides a la muntanya i tallers, destacant com activitats estrella els campaments de primavera i estiu. ''Al començament érem només una quinzena de persones i ara arribem gairebé a la vuitantena; el camí no ha estat fàcil però, poc a poc, hem anat creixent i consolidant-nos com a entitat referent de l'educació en el lleure al municipi'', ha assenyalat David Brau, un dels membres de l'agrupament que exerceix com a cap per primer any després de passar-ne 7 com a infant. ''És molt gratificant veure imatges de l'inici i d'ara i comprovar com totes les persones hem anat deixant el nostre gra de sorra en aquest projecte", ha afegit.

Avui dia, l'AE El Turó compta amb un base ben consolidada i confia en continuar tenint un impacte positiu en els infants i en la participació i desenvolupament social del municipi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari