Xerrada sobre com abordar les agressions a persones LGTBI

Tindrà lloc aquest divendres al Centre Cívic Can Cuiàs en el marc del Dia Internacional contra les LGTBIfòbies

La bandera contra la LGTBIfòbia, a la Casa de la Vila
Premsa Ajuntament
La bandera contra la LGTBIfòbia, a la Casa de la Vila
La bandera contra la LGTBIfòbia, a la Casa de la Vila

L'Ajuntament organitza tres activitats al Centre Cívic Can Cuiàs per celebrar el Dia Internacional contra les LGTBIfòbies –que oficialment és el 17 de maig. El programa va començar aquest dilluns, amb el taller ‘La meva filla diu LGBTIQARPYXEU+ i jo ja no entenc res’, d’introducció a la diversitat sexual, afectiva i de gènere. 

Divendres, de 19 a 20h, hi haurà la xerrada ‘Què co** fem amb les agressions LGTBIfòbiques?’, d’abordatge individual i col·lectiu de les violències actuals. En l’activitat s’abordaran, de forma bidireccional i interactiva, totes aquestes qüestions a fi de trobar respostes. El taller i la xerrada aniran a càrrec de Valentina Berr i La cicatriz, una companyia jove de dones LGTBIQ+ de Barcelona, dedicada a la producció cultural i artística d’uns d’un context de feminisme i col·laboració. Es recomana fer inscripció prèvia contactant amb el Centre Cívic Can Cuiàs (935 758 705; [email protected]).

L’equipament acollirà fins al 31 de maig l’exposició ‘NuesTrans vidas importan’, promoguda per l’Associació Trans d’Andalusia-Sylvia Rivera, produïda pel Centre LGTBI de Barcelona i il·lustrada per l’artista Izhan Alcántara. Per mitjà de tretze il·lustracions i vídeos, es repassen les experiències de tretze referents trans, persones què, des de les seves vivències, contribueixen a trencar estereotips sobre qüestions com els drets reproductius, les dificultats per trobar feina, la vida en parella o l’acceptació de l’entorn familiar, entre d’altres realitats.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari