Torna el programa Hola estiu! amb activitats per a tots els públics

Hi haurà propostes infantils a les places, cinema i concerts a la fresca

Festa d'aigües, a Pla d'en Coll, dins 'L'Estiu a les places'
Arxiu/Sílvia Alquézar
Una de les activitats infantil que es van fer l'any passat en el marc del programa Hola estiu!

L’Ajuntament posa en marxa aquest mes de juny l’edició 2022 del programa Hola estiu! amb activitats per a tots els públics que es viuran a tots els barris del municipi fins a principi de setembre i que es podran consultar al web municipal.

Un dels plats forts del programa és el cicle de propostes infantils i juvenils a les places, amb una activitat cada dimarts i dijous, a un barri diferent, del 28 de juny al 28 de juliol. Els divendres hi haurà cinema a l’aire lliure (22h) als barris: el dia 1 es projectarà el film ‘Las aventuras de Priscilla, reina del desierto’,  a la plaça Francesc Macià (Mas Rampinyo); el 8, ‘La Toscona’, al Parc del Turó Blau (Can Cuiàs); el 15, ‘En otro lugar’, a la plaça del Poble (Terra Nostra) i el dia 22, ‘Espejo, espejo’, a plaça del Bosc (Can Sant Joan). 

Alguns dissabtes de juliol també hi haurà concerts al Parc de la Cerveseria (22h): el dia 2, actuarà el quintet de jazz de Marc Suárez; el 9 serà el torn de Pele Macleod, i el dia 16, hi haurà un tribut a Aretha Franklin a càrrec del grup Think. 

L’Espai Jove Can Tauler ofereix un ampli programa de propostes estiuenques, amb cursos i tallers, com boxa femení, cuina vegetariana, estudi de gravació o twerking feminista, entre d’altres; o activitats puntuals com una xerrada sobre treball a l’estiu. Una acció destacada és el cicle de concerts de talents joves locals, que es faran els dijous 7, 14 i 21 de juliol. L’equipament ofereix un any més els cursos de premonitors/es i monitor/es en el lleure.

La Ribera
La plaça de la Ribera acollirà aquest estiu dos programes d’activitats. D’una banda, continua el projecte Aprenent amb tu, que els dissabtes de juny (d’11 a 13h) ofereix espai de joc lliure i creatiu per promoure els vincles, el joc compartit i la creativitat. Al juliol, les activitats es faran de dilluns a dijous, de 18.30 a 20.30 h. La novetat destacada és la incorporació de propostes a l’agost. De l’1 al 28 d’agost, de dilluns a dijous (18.30 a 20.30h), hi haurà activitats al barri, finançades per mitjà de l’última convocatòria dels pressupostos participatius.

Rec Comtal es mou
Torna un estiu més el programa el Rec Comtal es mou, amb activitats en família i jocs per promoure els vincles i la creativitat. Tots els dissabte de juny hi haurà una proposta d’11 a 13 h al canal d’aigua de Can Sant Joan, mentre que al juliol, les propostes seran dissabte a la tarda (de 18 a 20 h) i estaran vinculades a la natura, amb activitats d’experimentació amb fauna, flora i aigua.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari