El socialista Juan Parra anuncia que deixarà la seva acta de regidor

L’edil ha format part del consistori des de fa 18 anys i va estar al govern entre 1999 i 2015

Juan Parra, un dels quatre membres del grup municipal del Partit Socialista, va anunciar durant el torn de precs i preguntes del Ple la seva propera renúncia a l’acta de regidor després de 18 anys al consistori. Parra va formar part del govern sociovergent entre 1999 i 2015, assumint, primer, les tasques de regidor d’Esports i president de l’IME i, posteriorment, les de president de l’Àrea Territorial. El regidor socialista, actual responsable d’Acció Política del PSC al Vallès Sud, va argumentar en la seva intervenció que ha pres aquesta decisió per facilitar un relleu generacional i per "predicar amb l’exemple", ja que l’executiva comarcal del seu partit està promovent la renovació d’alguns càrrecs públics a diferents municipis.

En un emotiu discurs que va haver d’interrompre en alguns moments, Parra va agrair la col·laboració de tot el personal de l’Ajuntament i va destacar, com a grans fites de la seva gestió, els projectes del passeig Joaquim Castellví i del Rec Comtal, a nivell d’Urbanisme, així com la creació de l’IME, Montcada Aqua i els estadis de futbol, en matèria esportiva. L’edil socialista també va agrair la feina feta pels seus companys de partit, va tenir un record per al desaparegut Ignacio Góngora, expresident local del PSC, i va agrair el suport de la seva família per “haver-me permès dedicar part del meu temps a la meva ciutat, de la que em sento especialment orgullós”.

L'anunci de Parra va generar sorpresa entre els regidors dels diferents grups municipals, que van aplaudir-lo després de la seva intervenció. L'alcaldessa, Laura Campos, va expressar la seva voluntat de fer-li un comiat adient durant el proper Ple de Juliol i va agrair-li feina feta durant tot aquests anys, desitjant-li sort per al futur. A l'espera d'una comunicació oficial per part del PSC, el següent en la llista electoral que podria substutir Parra és Bartolomé Egea.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari