Nombrosos veïns reben Joan Josep Nuet a l’estació de Montcada i Reixac en arribar de la citació a Madrid

El secretari tercer de la Mesa del Parlament va agrair les mostres de solidaritat i va demanar unitat per fer front a la repressió de l’estat espanyol

Nombrosos veïns van rebre aquest dijous a la nit a l’estació de tren de Montcada i Reixac el secretari tercer de la Mesa del Parlament, el montcadenc Joan Josep Nuet, de Catalunya Sí que es pot, després d’haver comparegut al matí al Tribunal Suprem amb la resta de membres de la Mesa acusats d’un presumpte delicte de rebel·lió en relació al procés sobiranista. La declaració, però, va quedar ajornada fins al dia 9 de novembre, a petició de les defenses, que van argumentar no haver tingut ni tan sols 24 hores per poder estudiar el contingut de la querella.

Nuet va agrair les mostres de solidaritat i va demanar unitat per recuperar les institucions catalanes i fer front a la repressió de l’estat espanyol. M’omple d’orgull que hagueu pogut venir. Jo no sóc independentista, però donaria la meva vida per companys i companyes que aquesta nit no poden dormir a casa amb les seves famílies”, va dir el polític montcadenc, molt emocionat, qui va remarcar que “com a poble i de forma unida defensarem la llibertat, que acabarà guanyant”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari