La participació arriba al 66’3% a les 18h, gairebé 6 punts per sobre respecte les autonòmiques del 2015

Fins al segon recompte oficial, han votat al municipi un total de 16.773 persones. Es preveu que la participació superi el rècord dels anteriors comicis, que va ser del 76,2%

A les 9h ja hi havia cua de votants a l'escola Reixac
Votants al col·legi electoral de la Font Pudenta

Els 13 col·legis electorals del municipi han obert a les 9h les seves portes amb absoluta normalitat i, de seguida, s'ha format les primeres cues, la majoria persones que volien votar abans d'anar a treballar. Al migdia, l'afluència de públic es manté constant però ja no s'acumulen tants votants com al matí. Tot apunta que aquesta serà una jornada força participativa i que pot superar el rècord històric que es va assolir a les passades eleccions autonòmiques que es va situar en el 76,2%. L'Ajuntament ha muntat un dispositiu especial amb motiu de les eleccions al Parlament de Catalunya en què un total de 25.299 persones de la localitat estan cridades a les urnes. Fins a les 18 hi havia votat el 66'3% dels electors, gairebé sis punts més respecte els comicis del 2015. 

Fins a les 20h, hora en què tanquen els col·legis, l'edifici de l'Ajuntament (avinguda de la Unitat, 6) mantindrà les portes per resoldre dubtes sobre el cens electoral. Amb motiu de les eleccions, l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) només atén avui gestions relacionades amb el registre i justificants de padró.

Pel que fa al seguiment de la campanya, els webs municipals www.montcada.cat i www.laveu.cat aniran recollint la informació que es desprengui de la jornada. L'emissora municipal, Montcada Ràdio (104.6 FM) oferirà butlletins horaris fins a les 23 h i la publicació 'La Veu de Montcada i Reixac' de demà sortirà amb els resultats de les eleccions a la ciutat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari