Multitudinària Festa Holi Dolly

L’explosió de colors al ritme de la música s’ha convertit en l’acte amb més assistents del programa, que ha finalitzat amb un castell de focs artificials a la cruïlla entre els rius Besòs i Ripoll

La tercera edició de la Festa Holi ha tornat a ser multitudinària, amb més de dues mil persones al camí de la Font Freda ballant i saltant entre explosions de pols de colors. A la zona adjacent a l'Espai Poblet, l'AV de Montcada Nova ha preparat una arrossada popular i ha celebrat una nova edició del concurs d'arrossos, que ha comptat amb vuit participants. Mentrestant, el carrer Major s'ha convertit en el carrer del circ, amb propostes diverses per a la canalla com tallers de trapezi, bombolles amb aigua i sabó i tricicle, entre d'altres. Al migdia, la plaça de l'Església ha acollit l'espectacle 'Circ Esquerdes', de la companyia Hotel Iocandi, una proposta que combina la dansa, l'acrobàcia i la música. En un altre escenari, la Casa de les Aigües, s'ha desenvolupat una nova edició de la visita teatralitzada (veure fotogaleria).

Aquesta tarda, la companyia Circ Los ha representat a l'escenari de Bogatell l'espectacle 'Circ Barreja'i la plaça de l'Església ha acollit el concert de Dani Nel·lo y los Saxofonistas Salvajes. El programa ha finalitzat amb un castell de focs artificials amb la Pirotècnia Valecea en una nova ubicació, la cruïlla entre els rius Ripoll i Besòs (veure fotogaleria).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari