Sin teta hay paraíso recapta 13.500 euros a la tercera Pink Run

La cursa solidària va reunir més de 2.000 persones

La III Pink Run MiR va recollir 13.500 euros per a la investigació del càncer de mama

Tot i que oficialment hi havia 1.200 inscrits, la III Pink Run MiR va superar els 2.000 participants, segons càlculs de l'organització, que ha valorat molt positivament la resposta del públic. "Després d'uns dies de pluja, vam gaudir d'un dia radiant i especialment emotiu, en què vam tenir molt presents totes les persones que ens han deixat a causa del càncer i alhora vam voler donar un missatge de suport i esperança a les que lluiten per superar la malaltia", ha dit la portaveu de l'entitat, Manu Muñoz, satisfeta per la solidaritat montcadenca, que s'ha traduït en una recaptació de 13.500 euros, 1.500 més que a l'anterior edició. 

La prova, un recorregut de 3 km per Montcada Nova i Pla d'en Coll, va comptar amb l'assistència d'una representació de l'Ajuntament encapçalada per l'alcaldessa Laura Campos, així com tres representants de l’Hospital de la Vall d’Hebron-Institut d’Oncologia, el director adjunt Sergi Cuadrado, i els oncòlegs Marta Capelán i Santiago Escrivà, qui van agraïr l'aportació econòmica de Montcada, que enguany es destinarà a la investigació de la biòpsia líquida en sang, una prova novedosa que permetrà determinar el tipus de tumor amb només una anàlisi. 

L’esdeveniment va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament i la Joventut Atlètica Montcada (JAM) i va incloure una sessió de zumba a càrrec dels monitors Jesús Claramón i Giovanna Hervás. Els guanyadors de la cursa en la categoria masculina de la cursa van ser Fran Lizaran, Marc Prado i Víctor Lizaran, i en la femenina, Lina Blásquez, Edith Ortega i Marta García. Muñoz va agrair la implicació de totes les empreses que han col·laborat en l'organització de la cursa, així com als diferents departaments municipals que van contribuir al desenvolupament de l'activitat. Els talls de cabell solidaris van recaptar 170 euros, que també es destinaran al mateix programa d'investigació.

 

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari