La UE Sant Joan-Atlètic guanya el derbi contra el CD Montcada (0-1)

El central Pablo Borges ha marcat, en el temps afegit, el gol de la victòria per a l’equip de Can Sant Joan

Els jugadors de la UE Sant Joan-Atlètic han celebrat la victòria amb els aficionats que s'han desplaçat fins a l'estadi de la Ferreria
Equip titular del CD Montcada
Equip titular de la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic
Daniel 'Mono' Moreno, en una acció del partit amb el capità del CD Montcada, Valentín Rizzo
La Unió va buscar amb insistència el gol de la victòria
La jugada del gol del partit, aconseguit per Pablo Borges, de cap

Gràcies a un gol del central Pablo Borges en el temps afegit, la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic va guanyar el derbi que es va disputar aquest diumenge a l’estadi de la Ferreria contra el CD Montcada (0-1) i que va servir per obrir la lliga al grup 2n de Segona Catalana. Amb el suport de la seva incondicional afició que es va desplaçar a veure el partit, l’equip de Can Sant Joan va fer servir la seva major experiència per tenir el control i imposar el seu joc físic. Després d’una primera part sense gols, l’equip d’Iban Tey va continuar buscant l’àrea contrària i va disposar d’ocasions clares de gol, incloent un llançament de falta que es va estavellar en el pal de la porteria del CD Montcada, que buscava el perill en algunes jugades aïllades al contraatac. Quan semblava que el partit acabaria sense gols i amb repartiment de punts, la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic va aconseguir el gol de la victòria en una jugada a pilota aturada. Llançament de falta lateral que va ser aprofitat per Pablo Borges, exjugador del CD Montcada, per marcar de cap l’únic gol del partit. Després del xiulet final, els jugadors de Can Sant Joan van celebrar amb el seus aficionats la primera victòria de la temporada en l’inici del camí per intentar tornar a Primera Catalana.

Valoracions

Iban Tey, entrenador de la UE Sant Joan-Atlètic:
"Hem dominat el partit en un 95% del joc i hem generat moltes ocasions de gol, tot i que la pilota no volia entrar. La victòria ha arribat en l’última acció del partit i estem molt contents perquè creiem que el resultat és totalment just".
"La nostra afició ha estat increïble. Ja la vaig patir com a rival i un dels motius d’haver vingut a Can Sant Joan és per les ganes que tenir-la al meu favor".

Claudio Festa, entrenador del CD Montcada:
"El nostre objectiu era portar el domini del partit, però no ho hem aconseguit en cap moment i ens hem contagiat del seu joc amb pilotes llarges i aèrees. Ells tenen més experiència i són més forts físicament, però jo estic molt satisfet amb l’actitud dels meus jugadors que, tot i la seva joventut, han treballat molt bé sobre el camp".
"És molt bonic jugar aquests partits per viure tot l’ambient. Envejo l’afició que té la Unió Esportiva Sant Joan-Atlètic perquè nosaltres tenim aquesta carència i, en situacions complicades, es converteixen en un jugador més per a l’equip".

Futbol. CD Montcada/UE Sant Joan-Atlètic. Segona Divisió Catalana, Grup 2n
1a jornada: CD Montcada-UE Sant Joan-Atlètic, 0-1
Gols: 
0-0
———————————-
0-1 Pablo Borges, 90'
Classificació:

5è/UE Sant Joan-Atlètic, 3 punts
15è/CD Montcada, 0 punts
Propera jornada:
15/09 UE Sant Joan-Atlètic-At. Sant Pol (Camp de futbol de Vallbona)
15/09 CCD Turó Peira-CD Montcada

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari